Forum www.tlustezycie.fora.pl Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy    Galerie   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Chcesz schudnąć przed Sylwestrem?
Kup Teraz a 30 dniową dietę otrzymasz za darmo!
Tylko 137 zł TRIZER + indywidualna dieta
Interpretacja wyników, ft4 nicałe 6%?

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.tlustezycie.fora.pl Strona Główna -> hormony
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
athelas1992




Dołączył: 15 Gru 2015
Posty: 1
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Wto 16:34, 15 Gru 2015    Temat postu: Interpretacja wyników, ft4 nicałe 6%?

Witam, dzisiaj na własną rękę zrobiłam badania. Czy mogę prosić o ocenę? Do lekarza będę mogła pójść dopiero za miesiąc ;/ Szukam w necie jak to zinterpretować, ale gubię się w tym. Co chwilę co innego piszą.
Jestem kobietą, 23 lata.
TSH - 34% (wynik 1,719, norma : 0,55 - 4,0),
FT3 - 69% (5,57 norma: 3,5 - 6,5),
FT4 - 5,6% (12,13 norma: 11,5 - 22,7),

aTG - 59% (2,43, norma: 0 - 4,11),
aTPO - 6,4% (0,36, norma: 0 - 5,61).

Czy ktoś z większym doświadczeniem może mi powiedzieć coś na temat tych wyników? Z góry dziękuję.


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.tlustezycie.fora.pl Strona Główna -> hormony Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Theme xand created by spleen & Emule.
Regulamin